Aquest lloc web utiliza cookies tan pròpies com de tercers per recopilar informació estadística sobre la navegació i millorar l'experiència de l'usuari. Si continúes navegant considerarem que aceptes el seu ús. Veure la nostra política de cookies. Acceptar

Preguntes freqüents

El programa ajuda als nens a tenir millors notes a l'escola?

El programa ALOHA Mental Arithmetic es basa en la visualització i la conceptualització. Això es tradueix que els nens aprenen a visualitzar els problemes i les tasques en forma d'imatges. Tot això condueix a una millora de la comprensió, a un augment de la memòria i a l'adquisició d'habilitats analítiques, la qual cosa té un efecte positiu general sobre el rendiment escolar.

Si un nen és un bon estudiant de matemàtiques. Li pot beneficiar igualment aquest programa? 

El programa ALOHA Mental Arithmetic va dirigit a tots els nens independentment del seu nivell acadèmic o resultats en determinades matèries escolars. A través del programa els nens milloren en l'àrea de matemàtiques, però també experimenten una millora significativa en la resta d'assignatures gràcies al desenvolupament de l'hemisferi dret del cervell (memòria, concentració,...).

Quant han de practicar els nens? 

A més de les dues hores setmanals de classe, el nen hauria de practicar ALOHA Mental Arithmetic a casa entre 5-10 minuts al dia per aprofitar millor el programa.

Quina és l'edat adequada per iniciar aquest programa? 

L'edat mínima per iniciar el programa és 5 anys i el màxim és 13 anys. Diversos estudis han demostrat que el període en el qual es produeix un desenvolupament cerebral és el comprès entre els 5 i els 13 anys.

Per què als 5 anys?

Perquè a aquesta edat aproximadament és quan els nens coneixen els nombres del 0 al 9 i el seu significat.

Per què ALOHA Mental Arithmetic ha triat les matemàtiques per al desenvolupament mental?

Perquè els nombres del 0 al 9 són internacionals i es desenvolupen igual en tots els països. A més els nombres es relacionen amb la vida quotidiana i així practiquen i desenvolupen el cervell visualitzant l'àbac.

Quina relació hi ha entre el programa ALOHA Mental Arithmetic i els estudis de matemàtiques impartits als centres educatius? 

El programa ALOHA Mental Arithmetic aporta un nou enfocament als conceptes d'aritmètica que s'ensenyen a l'escola i, per tant, constitueix un complement ideal al mateix.

El programa mai interfereix en els ensenyaments acadèmics sinó que ensenya als alumnes a realitzar les operacions de sempre d'una manera diferent, més ràpida i eficaç. Els alumnes són capaços de resoldre càlculs de la forma tradicional o aplicant ALOHA Mental Arithmetic indistintament.

Poden aprendre a classe nens de diferents edats?

Per descomptat. Tots els nens comencen el programa des del nivell 1, pel qual no es necessiten coneixements previs. L'únic requisit és conèixer els nombres del 0 al 9.

Així mateix, el fet que els nens de més edat presentin major capacitat d'atenció, es compensa amb la major capacitat d'assimilació dels alumnes de menor edat.

Si un nen fa Tiny Tots després ha de fer Kids?

No, es tracta de dos itineraris independents al final dels quals els nens aconsegueixen el mateix nivell.

La inclusió d'un alumne en l'itinerari *Tiny *Tots o *Kids depèn de l'edat amb la qual inicia el programa.

Què passa si un alumne no supera la prova de nivell?

Si un alumne no supera la prova de nivell repassarà amb el suport del professor aquells continguts que encara no domina. En cas de necessitar-ho podrà repetir part o la totalitat del nivell en funció de les seves necessitats individuals.

És necessari realitzar algun tipus de reforç una vegada finalitzat el programa? 

Una vegada que s'han cursat tots els nivells del programa no és necessari realitzar cap sessió addicional ni tampoc cap curs de reforç posat que el procés d'aprenentatge ha conclòs.